vermestibi blogjainak gyűjtőoldalát lásd a vermesmotor.blog.hu oldalon!

Verhovina 6

Verhovina 6

Második bejegyzés, a hogyanokról és miértekről - röviden

2014. november 04. - vermes tibi

Nehéz előre írni arról, hogy hogyan is fog kinézni ez a blog - lényegében csak az elképzeléseimet tudom leírni.

Elsősorban technikai jellegű oldalt szándékozom indítani, melynek az elején kicsit bővebben beszélek a Verhovinákkal kapcsolatos élményeimről. Ugyanakkor nem akarom meghúzni a határt a szigorú szakmaiság határán, tehát olykor-olykor lesznek olyan bejegyzések, melyek alig vagy esetleg egyáltalán nem kapcsolódnak a motorhoz.

A fenti képen látható Verhovinát "elvileg üzemképesen" vettem, s szándékozom felújítani. Hogy ez a felújítás mit fog magában foglalni, még nem tudom pontosan, lehet, hogy csak minimálisan nyúlok bele, hogy tényleg üzemképes legyen, de az is lehet, hogy szétszedem az utolsó csavarig és újra összerakom, a tökéletességre törekedve. Ez sok mindentől függ, majd meglátom, hogyan lesz. Mindenesetre ezt a felújítási folyamatot fogom itt rögzíteni, írásban és képekben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://verhovina6.blog.hu/api/trackback/id/tr816859475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása